برگزاری مانور انفجار کوره القایی در واحد ۳۵۱ شمش با هدف ارزیابی آمادگی در شرایط اضطراری

نویسنده:
روابط عمومی
تاریخ انتشار:
27 اردیبهشت 1404
دیدگاه ها:
مانور انفجار کوره القایی واحد شمش

برگزاری مانور انفجار کوره القایی در واحد ۳۵۱ شمش با هدف ارزیابی آمادگی در شرایط اضطراری

به گزارش روابط عمومی و امور اجتماعی شرکت آلومینای ایران، مانور ایمنی با سناریوی “انفجار فرضی در کوره القایی واحد ۳۵۱ شمش آلومینیوم” صبح روز سه شنبه مورخ ۲۳ اردیبهشت ماه انجام شد.
این مانور با هدف ارزیابی میزان آمادگی، هماهنگی و واکنش به‌موقع واحدهای مرتبط در مواجهه با شرایط اضطراری صنعتی و نیز سنجش اثربخشی برنامه‌های تدوین‌شده در حوزه ایمنی و مدیریت بحران طراحی و به اجرا درآمد.
در پی اعلام حادثه فرضی، تیم‌های عملیاتی و پشتیبانی در کمترین زمان ممکن در محل حادثه حاضر شده و مطابق سناریوی از پیش تعیین‌شده، اقدام به اجرای فرآیندهای امداد، ایمن‌سازی، کنترل شرایط و مدیریت صحنه نمودند.
واحدهای HSE، انتظامات، تعمیرات شمش، عملیات شمش، برق شمش، لجستیک و روابط عمومی و امور اجتماعی در این مانور مشارکت داشتند.
اجرای این مانور در چارچوب تقویم عملیاتی تیم آتش نشانی شرکت و با هدف ارتقاء سطح آمادگی سازمانی و کاهش ریسک‌های عملیاتی صورت گرفت.

 

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





مطالب مرتبط

باطراحی سیستم برق اضطراری شرکت آلومینای ایران

بازطراحی و ارتقاء سیستم برق اضطراری مجتمع آلومینای ایران پس از ۲۵ سال

اجرای پروژه سیستم کنترل از راه دور پست برق شمش

اجرای موفق پروژه ی سیستم کنترل از راه دور پست برق واحد هوای فشرده (۵۳۰) در شرکت آلومینای ایران

بازدید مدیر عامل شرکت آلومینای ایران از نیروگاه برق خورشیدی

بازدید مدیرعامل شرکت آلومینای ایران از پروژه ساخت نیروگاه خورشیدی

دیدار دکتر بادکوبه مدیر هامل شرکت آلومینای ایران با پزشکان مجتمع به مناسبت گرامیداشت روز پزشک

مدیرعامل شرکت آلومینای ایران به مناسبت روز پزشک با پزشکان محترم شرکت دیدار کرد

milad-tower

پانزدهمین رویداد معدن و صنایع معدنی با حضور شرکت آلومینای ایران